Hoppa till sidans innehåll

Hej på er allihopa och hoppas att ni har det bra trots rådande läge

01 JAN 2020 19:03
Kinnekulle HSK 2020/21
  • Uppdaterad: 01 JAN 2020 19:03

Hej !
Det har nu gått fyra år sedan vi fick idén att starta upp Kinnekulle Hästsportklubb och jag tycker väl att vi hunnit med en hel del. Efter ett par år så hamnade vi ju på gamla "medeltidens värld" där Riddarföreningen infensus höll (håller) till. Efter många turer så fick vi till ett arrendeavtal med Götene Kommun och kunde då starta arbetet med att anlägga en utebana. Platsens namn klingade inte väl i grannskapet och tillsammans med Infensus döpte vi om det till "Götene Horse Arena" .

2020 är väl inget år som det har hänt jättemycket men än dock lite:

Vi har köpt in ytterligare hinder för utebanan så att våra medlemmar kan träna där utan kostnad Under senare delen av året bestämde vi att öppna upp banan för alla oavsett klubbtillhörighet. Detta gjordes för att bringa lite hopp i dessa tråkiga tider.

Det har harvats ner 1 ton salt i banan för att kunna hålla den öppen så länge som möjlig. Föreningen har införskaffat en större vagn som skall användas till sekretariat mm på tävlingar.

Under 2021 hoppas vi återigen kunna anordna lite tävlingar i någon form. Det kommer att anordnas träningar med inbjudna tränare.Vad gäller arenan så kikar vi på att få till en belysning av något slag samt att fortsätta upprustningen av området.

Skribent: Jan Fritz
Epost: Adressen Gömd

 

 

Våra

Sponsorer

 

 

 

 

 

Postadress:
Kinnekulle Hästsportklubb - Ridsport
Jan Fritz, Sågvägen 2
53173 Källby

Kontakt:
Tel: 0709929605
E-post: kinnekulle.hsk@gmail...

Se all info